Over mij

Mijn naam is Petra Hermans, getrouwd, moeder van twee kinderen en woonachtig in Gilze (Noord Brabant). Omdat ik toe was aan nieuwe uitdagingen en nieuwe inzichten begon ik in 2004 met de opleiding voetreflexzonemassage. Hier kreeg ik een andere, meer holistische kijk op de mens en gaf de studie kans tot zelfontplooiing. Daarna volgde ik de studie kinesiologie.

Tijdens dit traject ontdekte ik dat ik het heerlijk vind om mensen te coachen en te begeleiden op een stukje van hun levenspad. Het is fijn om te zien dat iemand zelf verder kan want lekker in je vel zitten geeft een goede balans en een stevige basis om de problemen en de stress, die zich voordoen in het leven van alledag, weer op te vangen.

In januari 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk en ik vind het bijzonder om met beide natuurgeneeskundige methoden te werken. De combinatie van oosterse en westerse denkwijze vind ik geweldig, omdat ik zo de oorzaak kan achterhalen van een klacht of probleem; wat de sleutel is tot verandering!

Verder vind ik het leuk om ook op andere wijze met mijn vak bezig te zijn, zoals

  • Trainer Stress Release (IKC erkend)
  • Trainer Energiecentra

Ik wil liever teruggebeld worden…

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Vul uw naam en telefoonnummer in en ik bel u persoonlijk terug.