Consult

Het eerste consult duurt ongeveer 1 uur en 15 min. Dit consult bevat een intakegesprek en een kennismaking met voetreflexmassage of een kinesiologische balans. Zowel bij kinesiologie als voetreflexmassage kijken we bij een vervolgbehandeling samen naar de resultaten van de vorige balans. Naar aanleiding daarvan zetten we een behandelplan op en, indien nodig, passen deze tussentijds aan. Na 3 behandelingen bekijken we de eerste resultaten.

*Daarnaast krijgt u tips, voedingadviezen, oefeningen, etc. mee naar huis.

Tarieven

Tarieven zijn volgens de richtlijnen van mijn beroepsvereniging LVNG:

Tarief per uur € 70,00
+ extra tijd per 10 min. € 10,00
APK Check, 30 min. € 35,00
  • Indien mogelijk is een contante betaling gewenst. Pinnen is niet mogelijk.
  • De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van het consult. Dit is afhankelijk van de afgesloten polis (kijk bij aanvullende verzekeringen onder het kopje ‘alternatieve geneeswijzen’).
  • Bij verhindering graag tijdig een berichtje. Afspraken die niet 24 uur van tevoren afgezegd zijn worden geheel in rekening gebracht.

Verder ben ik aangesloten bij het LVNG, de Landelijke Vereniging voor Natuurlijke Geneeswijzen. Dit is een vereniging voor gekwalificeerde zelfstandig werkende therapeuten. Haar licentieleden hebben naast een opleiding medische basiskennis, omgangskunde en voeding, diepgaande kennis van hun vak.

Aangesloten bij

Ik wil liever teruggebeld worden…

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Vul uw naam en telefoonnummer in en ik bel u persoonlijk terug.